Володимир Дантес. Фото: Instagram
Володимир Дантес. Фото: Instagram

Вова Дантес закликав українців кохати один одного до знемоги

Володимир Дантес розмістив цікаву Insta Stories, в якій підняв дуже актуальну і важливу тему, особливо для молодого покоління. Артист нагадав про важливість контрацепції, яка здатна знизити ризик небажаної вагітності, а також захворювань, що передаються статевим шляхом.

Олексій Резніков. Фото: Youtube

У Міноборони стверджують, що російські війська не покинули кордони України

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що розвідка не зафіксувала відведення російських військ від українських кордонів, незважаючи на нещодавнє повідомлення від влади країни-агресора. Як відомо, зовсім нещодавно представник Міністерства оборони Росії Ігор Конашенков стверджував, що війська їх армії залишають кордони України і нібито повертаються з військових навчань. На доказ громадянам навіть надали відеоролик з танками, які рухаються в місця "дислокації".

Оля Цибульська. Фото: скріншот youtube

Кума Дзідзьо Оля Цибульська знайшла відповідь на паніку серед українців у День єднання

На фоні загрози нападу РФ на Україну, і підтримуючи марафон Зеленського в День єднання, українська співачка Оля Цибульська підтримала передплатників. На своєму Instagram Цибульська вирішила показати на власному прикладі, як не боїться ворога. Фото, на якому зірка позує з букетом жовто-блакитних квітів і у футболці з написом "киця не боїться", з'явилося 16 лютого.

Українці, фото: znaj.ua

З 1 березня в Україні переглянуть розмір пенсій - скільки отримають військові, люди з інвалідністю та багатодітні сім'ї

З 1 березня 2022 року в уряді анонсували проведення індексації пенсій. Передбачається підвищити пенсії для військових, також підвищується мінімальна пенсія для осіб, які мають тривалий страховий стаж (30/35 років) і для осіб з інвалідністю i групи, які отримують пенсію в 2300 гривень.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Ані Лорак постала в образі спокусливої "фіфи"

У новій публікації Ані Лорак подякувала численних шанувальників за їх віддачу і за те, що оцінили пісню "Материк", яку вона виконала разом з російським співаком Артемом Качором для його свіжого альбому. Відомо, що прем'єра відбулася на День всіх закоханих, 14 лютого, а на YouTube вже доступний до перегляду видовищний кліп.