Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала та розповіла про свою нагороду за виступ на концерті «Українська пісня року».

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських у мережі Instagram, де за гарячою красунею спостерігають 5,4 мільйона підписників.

Скрін, Instagram Каменських

«Я безмежно вдячна, що пісня «Почуття» торкнулась стількох сердець. І сподіваюсь, що кожного разу вона нагадує про неймовірно важливе - любов та щирість. Дякую за запрошення виконати «Почуття» на «Українській пісні року». І кожному слухачеві за вашу любов і підтримку», - підписала зірка знімок, на якому позує в атласній сукні кремового кольору.

Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

При цьому вона тримає в руках нагороду у вигляді вінілової пластинки.

«Наш перший весільний танець під цю пісню був», «Ви наша перлина, частіше радуйте нас своїми українськими піснями», «Вулиці Лос Анджелеса слухали цю пісню з моєї машини все літо», - пишуть фанати у коментарях.

«На Леонтьєва схожа тут», - додає дехто.

Скрін, Instagram Каменських

Нагадаємо, Настя Каменських несподівано змінила стать, слідом за Андрієм Данилком: як красуня виглядає з бородою. У мережі показали, як могли б виглядати зірки, якби змінили стать.

Раніше Знай писав, Настя Каменських задерла майку, згадуючи гарячу відпустку: "Феєрично і сексуально". Зірка згадала, як епатувала публіку в Мексиці, оголюючи частини тіла в будь-яких місцях

Також Знай повідомляв, Настя Каменських показала, про який ранок мріє кожна дівчина: "Як мило". Настя Каменських показала свій романтичний ранок. Про такий сюрприз точно мріє кожна дівчина.