Відомий російський рецепт Алішер Моргенштерн з розмахом вирішив відзначити свій День народження. 17 лютого йому виповнилося 24 роки.

Цей день Моргенштерн вирішив провести разом з дружиною Діларою і зірковим другом Елджеєм. Напередодні зіркова пара прилетіла до музиканта на Кіпр, куди він переїхав після отримання громадянства, передає "Мuz-tv".

Моргенштерн і Ділара / фото: instagram.com/influesii/

Варто відзначити, що репер Моргенштерн поки не поспішає оформляти громадянство іншої країни, але при цьому не має наміру повертатися до Росії. В кінці 2021 року репер полетів в Дубай, де встиг виступити з концертами, записати трек і зняти кліп.

Як Моргенштерн відсвяткував День народження

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Дружина Моргенштерна Ділара на своїй сторінці в соцмережі Instagram вже встигла показати кілька кадрів з розкішної вілли, яку вони орендували для святкування дня народження. Що цікаво на святкуванні було зовсім небагато гостей, тільки сам Моргенштерн, його кохана дружина і колишній чоловік Анастасії Івлєєвої Елджей.

Як Моргенштерн відсвяткував День народження

Разом з другом Моргенштерн влаштував імпровізовану студію звукозапису. Тому можливо, їх фанати незабаром почують нову пісню в стилі їх минулого хіта "Cadillac".

Як Моргенштерн відсвяткував День народження

Як Моргенштерн відсвяткував День народження

Нагадавши, Моргенштерн влаштував молодій дружині Діларі "гру в кальмара":"Переможені вибувають". Моргенштерн підставив молоду дружину заради перемоги в "грі в кальмара"

Також Знай повідомляв, "по стопах Моргенштерна": Елджей купив нерухомість на мільйони євро, щоб стати громадянином Кіпру? Молодь почала думати, що тут щось не так...

Раніше Знай повідомляв, що Моргенштерн влаштував " заміс "на концерті з фанатом слідом за Сергієм Михалком:" Мужик ти чи не мужик?"