Стало відомо, що американський актор, продюсер і музикант Джонні Депп удостоївся золотої медалі, яку йому урочисто вручили в Сербії.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Джонні Деппу вручили золоту медаль Це нагорода за видатні заслуги в громадській і культурній діяльності, особливо в області кіномистецтва і просування Сербії на світовій арені Здається, в кар'єрі актора настала довгоочікувана біла смуга #джоннідепп", - підписана публікація в соціальній мережі.

Багатомільйонні шанувальники по всьому світу, які дізналися про таку новину, не змогли приховати своїх емоцій. Фанати легендарного Джонні Деппа не змогли пропустити цю інформацію і "налетіли" писати відгуки під постом.

Джонні Депп , кадр з фільму

Популярні новини зараз

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися

Показати ще

"Актор, який гідний всіх нагород!", "Як ніби сам не вірить в це", "Джонні гідний всіх нагород світу", "Так зніяковів", "Кращий", "як же я рада за нього", "як тільки бачу свого улюбленого Деппа, згадую цю змію Херд і нервую", "щось не дуже виглядає. Мабуть пошарпала його ця історія не кисло. Тримайся красунчик, люди тебе люблять", "а що він для Сербії зробив? Поясніть будь ласка", "нарешті справедливість на стороні Джонні чудова людина зі своїми плюсами і мінусами. Стільки добра подарував світові. Таке щастя було його побачити особисто, сподіваюся, обов'язково ще до нас доїде", - пишуть Коментарі задоволені фанати легендарного актора.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що з'явилися нові подробиці пов'язані зі звинуваченнями Джонні Деппа.