У мережі показали унікальні кадри, на яких можна побачити, як легендарний актор з Голлівуду, володар "Оскара" Бред Пітт змінювався за останні 33 роки.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Oh my Brad! Чим далі, тим краще Любимка Бред Пітт з 1987 по 2020-й БредПітт відео: @.backtothepast", - підписаний відеоролик за участю знаменитого актора.

Цей відеоролик буквально підірвав мережу. Вся жіноча аудиторія просто не змогла відірвати очей від даного відеофайлу. Численні фанати талановитого і чарівного актора не стали приховувати своїх емоцій і вирушили в розділ коментарів, щоб написати гору компліментів своєму улюбленцю.

Бред Пітт, фото GettyImages

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"О Боже хай пробачить мене чоловік Бред Піт, ти космос", "Джолі у нього 10 років молодості з особи вкрала але він просто ааааафігенно красивий", "це можна дивитися нескінченно", "зробіть таке ж з Лео, будь ласка", "а взагалі він прекрасний в будь-якому образі", "але Анжелка кровушки-то смоктанула...)", "це законно взагалі? Він просто шикарний", "ось підборіддя вшир даремно! Але його харизма і в старості буде неймовірна. Мало його в останні роки, передайте йому, нехай більше знімається!", "Ідеальний-завжди", "по-справжньому гарний, привабливий і як дорослішає природно, обожнюю", - пишуть відгуки захоплені юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали найефектніші пари нульових.

Також портал "Znaj" писав, що стало відомо, що останні новини про роман Бреда Пітта-фейк.