Суддя британського шоу талантів Аманда Холден вразила шанувальників, відсвяткувавши свій день народження в істинному стилі Менді - у відповідному гумовому ліфчику і блискучій спідниці на підтяжках.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Аманда Холден вирішила нічого не приховувати, коли святкувала свій 51-й день народження.

І цей стиль демонстрував її відповідну гумову нижню білизну в прозорому топі і спідниці з підтяжками, прикрашеної блискучими срібними ланцюгами.

На своїй сторінці в Instagram Аманда поділилася спекотним відео, коли вона ходила взад і вперед по коридору готелю, щоб продемонструвати свій неймовірний наряд.

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Нескінченні ноги зірки були повністю продемонстровані під час прогулянки, гідної червоної килимової доріжки, в комплекті з поворотами, і закінчуючи тим, що Аманда притулилася до стіни, щоб підняти ногу і позувати для камери.

Тим часом її крихітна гумова спідниця майже не залишала простору для уяви, закінчуючись на самому верху стегон зірки.

Зверху зірка британського шоу талантів поділилася прозорим чорним топом з довгими рукавами, а під ним було видно чорний гумовий бюстгальтер, коли зірка продемонструвала своє декольте.

Вона доповнила приголомшливий образ парою масивних золотих браслетів-манжетів і золотими туфлями на підборах в тон, дозволивши своїм світлим локонам ідеально струмувати по спині.

Аманда опублікувала ряд святкових смайликів разом зі знімком, готуючись вітати свій 51-й рік.

І її знамениті друзі були готові привітати її, а також обмахуватися її неймовірним виглядом, як написала Лора Уітмор з Love Island: "Це образ на день народження!" з низкою вогненних смайликів.

Аманда Холден

Це сталося після того, як Аманда продемонструвала свій гумовий бюстгальтер у всій красі для приголомшливої фотосесії в Instagram, повністю відмовившись від топа і поєднуючи нижню білизну зі сміливою гумовою спідницею з розрізом.

Хоча спідниця технічно досягала трохи нижче коліна Аманди, її передня частина була повністю розділена на блискавку до верхньої частини стегна, і Аманда жодним чином не могла застебнути її до кінця.

Свій сміливий образ зірка доповнила срібними сережками-водоспадами в комплекті з обручем у формі серця, а також блискучими срібними браслетами, спадаючими на її зап'ястя.

Нагадаємо, що у Аманди Холден тріснуло пікантне плаття в цікавому місці.