Стало відомо, що легендарною Періс Хілтон виповнився 41 рік. На честь дня Народження зірки, в соціальній мережі вирішили показати її модні наряди, які повернулися в тенденцію.

Відповідний пост розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Королева гламуру, амбасадор рожевого кольору і уособлення епохи нульових. За таким коротким, але точному опису легко здогадатися, що мова йде саме про Періс Хілтон сьогодні їй виповнюється 41 рік, а її стилем двадцятирічної давності надихаються досі. І оскільки мода все-таки циклічна і нульові знову в тренді – Сучасні it-girls цитують культові виходи королеви гламуру. За посиланням в шапці профілю зібрали сім образів зірок, запозичених у Періс Хілтон", - підписаний пост в соціальній мережі.

Якщо звернути увагу на фотографії, то чітко видно, що сучасні моделі явно повторюють стиль легендарної світської левиці. Хоча останнім Періс Хілтон не особливо часто з'являється в центрі уваги, багато шанувальників пам'ятають свою улюбленицю.

Періс Хілтон, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Показати ще

"Колись її хтось "одягав", тепер it-girls хтось "одягає"", "ніколи вона мені не подобалася ... хіба тільки в дитинстві в грі Діаманти..на телефоні..", "Як на другій фотці, дістаєш свої дитячі речі на дачі і ходиш за шашликом наймодніша в сім'ї", "в останньому фото не бачу особливої схожості крім кольору", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у соціальній мережі повідомили, що сестра Періс Хілтон джет поповнення в родині.

Також портал "Znaj" писав, що люди висміяли Періс Хілтон за її образ на пляжі.