У соціальній мережі повідомили, що продовження серіалу «Секс і місто" викликав величезне розчарування у фанатів. Багато людей не стали мовчати і вирішили висловитися про провальний сезон.

Відповідний пост розмітили на сторінці «spletnik» в Instagram.

"Далеко не всі залишилися задоволені продовженням “Секс і місто“. Так, днями в центрі уваги опинилася # Синтіяніксон-актриса відреагувала на критику роману її героїні Міранди з небінарною персоною. Подробиці-на сайті @spletnik_ru", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна аудиторія, яка так сильно чекала популярного серіалу, не приховала своєї відрази і відправилася в розділ коментарів, щоб написати все, що думає.

"Секс у Великому Місті", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

Показати ще

"Це не фільм, суцільна пропаганда, розчарування. Чесно кажучи, при перегляді, було більше огидно, ніж цікаво. Я так і не додивилася. Мене ні скільки не бентежить їх вік, який нам так підносили, "подивіться які вони старі", це якраз нормально. Але засилля всякого роду геїв, а розмова літньої пари (Кері і Біга) про мастурбацію, типу "покажи мені"... Мене мало не знудило, це ніяк не в'яжеться з їх образом. А ця героїня з радіостанції, просто викликала огиду", "Для шанувальників серіалу, це виглядає дивним, факт смерті містера Біга і розставання Міранди з чоловіком.. для продюсерів серіалу це новий розвиток сюжету.. взагалі дивно в серіалі Міранда була така прям кар'єристка, а в продовженні вже немає, у неї змінилося ставлення до цього, в тому числі і в особистому плані", "особисто для мене серіал закінчився з останнім сезоном. А цю дичину навіть не зараховую до продовження . Це окрема щось з чимось. Мені вистачило 3 хвилини і я відразу відключила. Сарра Паркер просто відкрито перегравала, на мій погляд", - пишуть відгуки розчаровані користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що Сара Джессіка Паркер зізналася, що сама не дивилася продовження нового сезону зі своєю участю.