У соціальній мережі оприлюднили дуже несподіваний і досить скандальний знімок, на якому можна побачити молоду дочку відомого поета Йосипа Бродського.

Відповідний пост розмістили на сторінці «spletnik» в Instagram.

"Дочка Йосипа Бродського Анна опублікувала відверту фотосесію в Instagram, супроводивши кадри філософськими роздумами подробиці-на сайті @spletnik_ru", - підписаний пост в мережі.

Потрібно визнати, що такі витівки дочки відомого поета можуть багатьох здивувати. Численна аудиторія не змогла промовчати побачивши таких пікантних знімків молодої дівчини. Люди не пройшли повз і ставили чимало відгуків.

"Рубрика; голожопие філософи", "під такими фото зазвичай і пишуть філософські роздуми", "Голожопие філософи-це вже не модно!", "Дівчина Красива і кадр. Але просто навіщо", "Бродський в могилі перекинувся", "кожен виражається так, як вважає за потрібне... У кожного з нас різна психоемоційна організація, різні психологічні травми і різні цілі. Ймовірно, у Анни це виражається ось так а вже жахливо це чи красиво - кожен вирішує для себе сам...", "Wooooooow вогонь і дуже естетично", "яка величина-батько, і яка низька дочка, ганебниця. Батька паплюжить", "Ну та без ц*цьки відкритої ніяк філософськи міркувати не можна . Мабуть ніхто читати не буде", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Популярні новини зараз

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

Показати ще

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що молода дівчина поділилася проблемами після ін'єкції ботоксом.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі повідомили, що Катя Репяхова хоче зробити пластику.