Королева Великобританії Єлизавета II заразилася коронавірусом, незважаючи на всі обережності її оточення. Про це повідомляє ВВС.

За інформацією Букінгемського палацу, британська королева з найдовшим "стажем" правління десь підхопила коронавірусну інфекцію.

У Палаці заявляють, що Єлизавета відчуває «легкі симптоми застуди», але розраховує продовжити виконувати «легкі обов'язки» у Віндзорському палаці протягом наступного тижня.

Єлизавета ІІ. Фото: YouTube

Їй надали медичну допомогу і упевнилися, що королева готова виконувати всі вказівки лікарів. У Палаці висловили впевненість в тому, що королева незабаром видужає і зможе повернутися до свого звичайного життя зі звичним графіком.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

95-річна королева контактувала зі своїм старшим сином і спадкоємцем, принцом Уельським, у якого минулого тижня був виявлений позитивний результат тесту на коронавірус.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео

При цьому відомо, що королева пройшла повний курс вакцинації від коронавірусу, але продовжує виконувати деякі свої публічні обов'язки – наприклад, проводити зустрічі зі своїми підданими.

Нагадаємо, що стало відомо про найбільший жаль Єлизавети II за 70 років. Про що може шкодувати глава британської монархії.

Крім того, став відомий головний секрет Єлизавети II: "екзотичне поповнення". У мережі показали унікальні кадри з Єлизаветою II.