Відома українська телеведуча каналу «1+1» Марічка Падалко подякувала колегам з грузинського телеканалу, які нещодавно в прямому ефірі виразили підтримку Україні в боротьбі з російською агресією. Тоді телеведуча каналу "Mtavari Arkhi" перейшла на українську і звернулася до українського народу.

«Пам’ятаємо, що у нас є спільний ворог, і це — Росія. Тому ми як ніколи разом, і тільки разом. Обов’язково переможемо», - говорить у зверненні жінка українською мовою.

Своєю відповіддю Падалко поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям та діяльністю з цікавістю стежить понад 212 тисячі осіб.

Марічка зазначила, що зараз українцям підтримка потрібна, як ніколи раніше.

«Наша «грузинська» відповідь в ефірі @tsnua і велика подяка колегам з @mtavaritv. Їхня ведуча новин Nina Khubutia напередодні підтримали Україну в своєму прямому ефірі 🇺🇦🇬🇪. Ми спробували віддячити. “Щиро дякуємо за підтримку і допомогу, Грузія»!», - написала телеведуча, додаючи два відео – грузинський оригінал та свою відповідь колезі.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

«Дякуємо, Грузія», «Дуже приємно чути такі слова підтримки Україні, це зворушує!.. Дякую», «Достойна відповідь Грузії, Марічка! Справді, підтримка така важлива для нас сьогодні! Ми сильна нація - перемога за нами», «Це дуже приємно», - підтримали її ініціативу в коментарях читачі сторінки.

Нагадаємо, раніше на грузинському телеканалі ведуча в прямому ефірі перейшла на українську: "У нас є спільний ворог".

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачки з Японії підтримали Україну у тривожний час та заспівали гімн.

Також "Знай.ua" писав, що українці готові стати на допомогу армії при військовому вторгненні