Відома актриса і модель з Братанії, неповторна 56-річна Елізабет Херлі вийшла в люди зі своїм молодим 19-річним сином Деміаном.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"56-річна Елізабет Херлі відвідала світський захід в компанії свого 19-річного сина Деміана як ти вважаєш, вони схожі? #елізабетхерлі #деміанхерлі", - підписані фотографії в соціальній мережі.

Цей пост не зміг залишитися без уваги. Численні користувачі, які стежать за публікаціями про знаменитостей, не змогли пройти повз цих фотографій. Вони не забули про себе нагадати і почали писати відгуки.

Ліз Херлі

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Думала, дві жінки поруч", "Таке відчуття, що вони зустрічаються, а не родичі", "56 років, капець !...щоб я в 56 років так виглядала", "на сина макіяжу більше ніж на мамі", "Елізабет син на неї схожий і занадто жінкоподібний ...", "Вона напевно еліксир випила як у фільмі" смерть їй до лиця"", "Херлі потрібно звести з Джаредом літо - вічна парочка буде. У прямому сенсі слова. Ні вона ні він взагалі не старіють", "той випадок, коли в 56 краще, ніж в 19", "я думала вона в компанії ДіКапріо", "син більше ніж сама Елізабет схожий на Елізабет)))", "чесне слово, я була впевнена, що це Кейт Міддлтон і хтось поруч з нею з невдалою пластикою", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Елізабет Херлі зачарувала мережу розкішним тілом в купальнику.