Український кордон атакувала російська армія. Зараз ведуться обстріли одразу по кількох мирних українських містах. Після цього відомий український гурт Океан Ельзи закликав росіян не мовчати.

Відповідний допис з'явився на їхній сторінці у соцмережі фейсбук у четвер, 24 лютого.

Легендарний гурт Океан Ельзи після вторгнення закликав росіян виходити на вулиці у своїх містах та вимагати припинення війти з Україною.

Святослав Вакарчук, фронтмен гурту "Океан Ельзи"

"РОСІЯНИ!!! НЕ МОВЧІТЬ! Збожеволілий Путін робить з усіх вас злочинців! Виходьте на вулиці, вимагайте припинити війну з Україною!", - зазначили у гурті.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також вони додали у свій допис слова міністра закордонних справ Дмитри Кулеби, який повідомив, що 24 лютого о 4 ранку почалися обстріли українських міст російськими військами, зокрема Харків та Київ.

"Путін розпочав повномасштабну війну проти України. Тривають удари по мирних українських містах. Це загарбницька війна. Україна буде захищатися та переможе. Світ може і має зупинити Путіна. Час діяти — просто зараз", - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, атака російських військ: мер Харкова терміново звернувся до містян. Державний кордон України атакували російські війська, що підтримуються Білоруссю

Раніше Знай писав, військовозобов'язаним заборонять виїзд з України на тлі санкцій ЄС проти РФ: під "удар" потрапили сотні. Верховна Рада впровадила декілька змін, через загрозу вторгнення РФ, та санкції ЄС

Також Знай повідомляв, у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму: "Зробити це знову". Міністр Бен Уоллес заявив про боєготовність британської армі