Відомий український кулінар Євген Клопотенко вирішив висловитися про ситуацію, яка відбувається в країні. Те, що відбувається зараз - істерика Росії, так як за 8 років вони так і не отримали бажаного.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новим контентом, а також висловлює свою думку про різні ситуації.

"Так сталося сьогодні, тому що українці стають сильнішими. Тому що у нас класна армія, тому що ми відновлюємо свій культурний код через мову і традиції, тому що ми незалежні. І те, що ми змогли зробити таке, що має постійну загрозу і дестабілізацію з 2014 року, робить нас унікальним. Україна була, є і буде " - йдеться в повідомленні під постом.

Далі він зазначив, що потрібно слідувати тільки офіційним джерелам, і не прикриватися ілюзіями, що зараз нічого в країні не відбувається.

Потрібно робити все те, що ми можемо в рамках своїх моральних і фізичних сил.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Я варю борщ батькам, надаю актуальну інформацію про війну іноземним друзям, поговорив з американським @npr про поточне становище в Україні і що зараз Росія – це вже не проблема України. Росія - Це проблема миру " - продовжує розповідь Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram

Далі він подякував Збройним Силам України. Те, що ми сьогодні можемо зв'язатися з рідними, і отримуємо новини про відступ Росії - повністю їх заслуга.

У такі моменти народ може допомогти вірою і підтримкою армії. Також заборонено публікувати інформацію про їх місцезнаходження. Об'єднуватися і не поширювати зайвий раз паніку. Чи не розслабляємося і продовжуємо триматися.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, як переживає біль і тривогу

Раніше повідомлялося, що зу "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як виправляє похибки зі шкільним меню

Також, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як приготувати ідеальний десерт