Відома українська співачка Jerry Heil написала проникливе звернення для міжнародної спільноти.

Відповідний пост з'явився на сторінці співачки у соціальній мережі Instagram у п'ятницю, 25 лютого. Для цього вона поділилася світлиною з українським прапором, яка була зроблена, коли вона виграла міжнародну музичну премію Djooky Music. Саме завдяки цій премії вона знає тепер багато людей у Лос-Анджелесі та інших містах світу, тому після вторгнення Росії вирішила звернутися до них.

Jerry Heil, фото з instagram

"ВИ В НЕБЕЗПЕЦІ! Ми теж не вірили... так довго! Україна зараз є щитом, який захищає західний світ, але як довго ми можемо проіснувати без вашої допомоги?? Будь ласка, користуйтеся вашим голосом! Щоб захистити себе та вашу сім'ю. Ви повинні діяти зараз", - зазначила вона.

Jerry Heil також написала план дій для міжнародної спільноти. Вона просить використовувати соцмережі аби розповісти своїм підписникам, що тут дійсно відбувається.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Також Jerry Heil просить організувати страйки і змусити владу діяти. А ще не читати російських новин, адже більшість з них брехня.

"Читайте тільки українські, будь ласка! Повір мені, я БАЧИЛА! Спасибі вам за вашу підтримку", - зазначила вона.

Нагадаємо, Євген Клопотенко вказав українцям правильний шлях після запровадження воєнного стану: "Ми готові надерти їм дупи"

Раніше Знай писав, зірки "Холостяка" Огневич і Надін порадили, як не піддаватися паніці: Юрій Горбунов теж взявся за справу. Зірки українського шоубізу порадили зберігати спокій

Також Знай повідомляв, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всім можливим каналам