Українська актриса Анна Саліванчук оприлюднила дуже важливу новину, в якій звернулася до жителів України.

Відповідну публікацію Анна Саліванчук розмістили на своїй сторінці в Instagram.

"Благаю,не дивіться телеграм канали, не слухайте фейкові новини, тільки тут, на офіційних джерелах є справжня інформація! Нажаль ссилки в пост не можна поставити, тому просто копіюйте і заходьте! І не панікуйте, залишайтеся вдома", - підписала публікацію українська актриса.

Крім цього, українська актриса написала список офіційних сайтів, на який можна прочитати останні новини, які відбуваються на території України.

Анна Саліванчук, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

«Офіс Президента України https://www.facebook.com/president.gov.ua https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua https://www.facebook.com/KabminUA https://www.facebook.com/MinistryofDefence.UA справ https://www.facebook.com/mvs.gov.ua https://www.facebook.com/UA.National. https://www.facebook.com/MNS.GOV.UA https://www.facebook.com/DPSUkraine https://www.facebook.com/StratcomCentreUA https://www.facebook.com/dsszzi https://www.facebook.com/UkrainianLandForces https://www.facebook.com/navy.mil.gov.ua https://www.facebook.com/TerritorialDefenseForces https://t.me/miUkraune https://t.me/UkrzalInfo Украерорух https://t.me/uksatse_official https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua https://www.facebook.com/airportboryspil https://www.facebook.com/uspa.gov.ua https://www.facebook.com/lvivinternationalairporthttps://www.facebook.com/DSBT.UA", - звернулася до українців Анна Саліванчук.

Нагадаємо, що зірки українського шоу-бізнесу звернулися до всього світу.