Учасник шоу "Холостячка" Андрій Задворний, який після повномасштабного нападу військ Росії на Україну вирішив спілкуватися виключно українською мовою, пішов далі й ухвалив рішення стати до лав ЗСУ.

Про це сам Андрій Задворний повідомив у своєму пості у соціальній мережі Instagram, де на нього підписані

«Я іду добровольцем до армії. Слава Україні! Я зараз знаходжуся в місті Жидачів, на Західній Україні, і ми тут перебуваємо один день. Але я розумію, що не можу тут більше знаходитися. Тут безпечно, тут взагалі немає ніяких пострілів. Але в моєму місті, по моєму Києві постійно гатять, іде війна. В моєму рідному Києві йдуть бої, я не можу бути осторонь. Я прийняв для себе єдине рішення – ми з хлопцями залишили всіх в надійних місцях і збираємося зараз в Хмельницькому, і завтра ідемо вступати до лав Збройних сил України», - заявив чоловік.

Пізніше він повідомив, що вже перебуває у Львові, а потім – і в Хмельницькому.

Нагадаємо, Євген Клопотенко вказав українцям правильний шлях після запровадження воєнного стану: "Ми готові надерти їм дупи". Євген Клопотенко, Даша Квіткова і Дзідзьо потужно підтримали українців
Раніше Знай писав, Андрій Задворний з "Холостячки" вирішив перейти на українську мову, щоб підняти патріотичний дух: "Сподіваюсь на підтримку".
Також Знай повідомляв, Євген Клопотенко назвав те, на що має вплив зараз кожен українець: "Росія - це проблема світу". Кулінар висловився стосовно ситуації в Україні. Що про це відомо

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще