Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, закликала російських і білоруських жінок зберегти життя своїх синів і чоловіків. Вона заявила про це в новій публікації в мережі Instagram, де на неї підписані 5,4 мільйона читачів.

"Білоруські та російські мами!!!! Благаємо! Не відпускайте ваших дітей, ваших синів, на вірну смерть! Не відпускайте їх воювати проти людей України! Благаємо, давайте зупинимо цю війну! У нас, в Україні смертельна ситуація! Не пускайте! Врятуйте і ваших дітей, і наших!",- закликала Анастасія своїх фанаток з інших країн.

"Настя, дякую! Говориш вустами всіх українок!",- дякують співвітчизниці.

«По-перше, в Білорусі немає свободи слова. А по-друге, ніхто у матерів і не запитає. Але ми проти війни!", "Після всього, що сталося в Білорусії, вони ніколи в житті більше не вийдуть проти влади. Має статися диво", "Как-будто в наших силах" не пускати»... я чекаю зі сльозами на очах свого чоловіка, який з радістю сидів би поруч, була б його воля", - пишуть в коментарях.

«Спец операція по вбивству українців і втіленню марення по відновленню СРСР! Гітлер відпочиває! Діди, які воювали, перевертаються в могилах!",- додають інші.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, учасник " Холостячки "Андрій Задворний вступає до лав ЗСУ:"по моєму Києву постійно б'ють". Чоловік взявся за зброю через обстріли окупантами мирного населення

Раніше Знай писав, Потап звернувся до окупантів словами простої баби Наді: "С * ки, нах * й з України".

Також Знай повідомляв, Настя Каменських показала росіянам Палаючий Київ: "так зараз виглядає Україна!". Дружина Потапа Настя Каменських заговорила з росіянами про обстріли