Режисер, продюсер, а також український актор Руслан Ханумак вирішив звернутися до своїх колег з Російської Федерації. Він попросив не мовчати про війну в Україні.

Нове звернення він записав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Зараз чоловік намагається висвітлити всю правду військового конфлікту, який розв'язала Російська Федерація.

Руслан Ханумак закликав колег з Росії не мовчати про війну в Україні, і почати боротися з російською пропагандою. У ролику чоловік прочитав потужний вірш, де висловив весь свій біль в образі за те, що ті, з якими доводилося раніше виступати на одних сценах, яких він вважав друзями, "зарилися в пісок" в той момент, коли потрібно допомогти.

"Я розумію важко, пацани. Розумію ризики. Але це війна. У вас мільйонна аудиторія, яка навіть не уявляє що тут діється через сранной пропаганди. Ви інтелігенція. Ви найкращі. Ви все розумієте. Ви боїтеся все втратити, що у вас є. Це все ясно. Але нам потрібна допомога у вигляді вашого розголосу, щоб побороти цю пропаганду. Хлопці, російські друзі, колеги, брати. Почніть говорити. Ви ще все можете змінити... " - йдеться в повідомленні під постом.

Чоловік вкрай складно переживає ситуацію, яка склалася в Україні, і сподівається, як і всі громадяни країни, що все це незабаром закінчиться.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

"Привіт, братва, ми скільки років сміялися грали, Сочі, п'янки під вино... Скажіть, а куди ви, су * а, поділися, коли сьогодні стало не смішно? Ми жартами не раз підривали зали жартували сміливо, били в брову і в око що ж мови засунули в анали коли не жартами зовсім підривають нас?"

Нагадаємо, що Володимир Остапчук емоційно звернувся до росіян

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський нагородив мужніх захисників званням Героя України

Також, россійська техніка намагається прорватися в Херсон, але ЗСУ вже готові дати відсіч