Український реп-гурт, заснований у 2019 році, який представить Україну на "Євробаченні-2022" Калуш повідомила, що "Килимок" вступив до лав тероборони.

Відповідний пост Калуш розмістив у своєму офіційному акаунті в Instagram.

"Йо, вчора писав про нашу волонтерську організацію і чим ми займаємось. А килим тим часом на передовій і це не прікол. Швидше всього, коли ворог побачить такого тіпа то подумає шо він вже в пеклі Слава Україні", - підписана публікацію на сторінці Калуш в соціальній мережі.

Багатомільйонна українська аудиторія не приховала подиву і гордості за свого кумира. Люди не стали мовчати після даного відеоролика і вирушили писати відгуки під постом Калуша.

Kalush Orchestra, скріншот

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

"Москалі як побачать кіліма у полон із радістю будуть здаватися", "Супер! Нехай ворожі кулі обминають наших захисників", "Килимок ван лав", "Разом, до перемоги!!! Килим закатуй їх н*хуй!!!)", "Красава братан!!!!! Удачі", "Бля чуваки а євробачення? Ми хочем що б ви там ще всіх троянд роз*бали, бережіть собі!", "Орки як побачать мого братішку, то зразу повсираються . Братан ти найкращий!!!", "Килимок, хай бог тобі береже", "килимок бережи собі!!!", "то є КАЛУШ мати його КІЛІМ красава топимо за тебе бро", - пишуть відгуки збуджені українці.

Коментарі на пост Калуш в Instagram

Коментарі на пост Калуш в Instagram

Коментарі на пост Калуш в Instagram

Коментарі на пост Калуш в Instagram

Нагадаємо, що українців попередили про черговий фейк з боку росіян.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", українським пенсіонерам повідомили, що пенсії будуть виплачені вчасно, не дивлячись на війну.