Популярний молодий артист з України MELOVIN звернувся до українців з проханням про допомогу, щоб закупити амуніцію для людей із закордону.

Відповідний пост MELOVIN розмістив у своєму акаунті в Instagram.

"#Харків Закуповуємо закордоном бронижилети, рації, каски, розвантаження Для добровольчого батальйону Карпатська Січ, (Територіальна оборона Києва, Територіальна оборона Харкова;) Потрібно кошти!!! Номери карти: 5168755445293935 Пшик Христина", - підписав пубілкацію український артист.

Після того, що вороги зробили з нашим улюбленим містом Харковом, український народ ніколи не пробачить Росію і її неадекватного президента Володимира Путіна.

MELOVIN повідомив, що формується батальйон, якому потрібна фінансова допомога і звернувся до українців, на що вони написали йому відгуки під постом.

Популярні новини зараз

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Melovin, фото з Instagram

"До перемоги", "мій Харків серце просто розривається, спостерігати як місто перетворюють на руїни", "Так, Харків, яким він був, боляче дивитися, що там зараз. Але ми все відбудуємо, як тільки виженемо рашківську навалу", "пишаємося"," Can't understand a word but praying for Ukraine", "Любимый Харьков"," Харків з вами", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Меловина в Instagram

Коментарі на пост Меловина в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили про чергові втрати ворога.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що в Україні більше не працюватимуть карти російських банків.