Відома українська співачка Джамала разом з дітьми покинула Україну, заради їхньої безпеки. Перші фотографії з Туреччини, куди вона добиралася чотири дні.

У мережі з'явилися фотографії співачки, які були зроблені у вівторок, 2 березня.

Після того, як в Україні почалися бойові дії, вона прийняла рішення покинути країну, щоб убезпечити своїх дітей. Чоловік відвіз їх на кордон з Румунією, звідки вони вже самостійно дісталися до Туреччини.

Сама поїздка тривала близько чотирьох днів, і зараз, перебуваючи в Стамбулі, Джамала просить турецьку владу посилити допомогу Україні, і планує зараз влаштовувати акції на підтримку припинення вогню. Чоловік, до слова, залишився в Україні.

До слова, там вона зупинятися не збирається, і незабаром вилітає до Берліна, де виступить на Національному відборі на Євробаченні Німеччини. По всій видимості, вона виконає свою переможну пісню, а також закличе світ повірити Україні, і підтримати в такий складний час.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

"Завтра я лечу в Берлін. Буду словом доносити кожному, що відбувається в моїй рідній Україні. Тому що кожна хвилина для нас зараз важлива" - йдеться в повідомленні під постом.

Після цього, в суботу вона відправиться до Румунії, де також виступить на національному відборі на Євробачення, і донесе до всіх правду. Переможна пісня Джамали "1944" зараз знову актуальна, як ніколи.

Нагадаємо, що Джамала разом з дітьми була змушена тікати з Києва: переходила кордон пішки

Раніше повідомлялося, що в Чернігові ракети окупантів обстріляли житловий комплекс: сотні людей залишилися без будинків

Також, у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потреби ЗСУ: повернути не вийде.