Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, українці об'єдналися як ніколи до цього. Кожен робить все можливе, аби боротися проти ворога та підіймати дух українців.

У мережі українці записують чимало мотиваційних роликів під одну з пісень Jerry Heil. Зокрема українці обрали пісню під назвою "Я же не просила".

Ангел над Києвом, скріншот

На одному з опублікованих співачкою відео, видно, як над Києвом сфотографували у небі постать, яка схожа на янгола. Багато хто припустив, що це янголом над Києвом з'явився легендарний Кузьма Скрябін.

Кузьма Скрябін, скрін

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Також Jerry Heil поділилася і відео про президента України Володимира Зеленського. Багато хто раніше думав, що він не буде гідним президентом, однак він щодня своїми діями показує, як всі помилялися. Зеленський відмовився від евакуації з України та змусив весь світ об'єднатися заради допомоги для України.

Володимир Зеленський, скріншот

Також у мотиваційних відео згадали з музиканта Тараса Тополю, який разом зі своїм гуртом "Антитіла" пішов до територіальної оборони, аби не пропустити ворога в місто.

Скрін, Instagram "Антитіла"

Нагадаємо, відомий турецький кухар і ресторатор Бурак Оздемір кинув всі сили на допомогу українському народу. Весь світ допомагає Україні.

Раніше Знай повідомляв, творець безпілотників Bayraktar захопився Володимиром Зеленським: "Пишаюся". Халук Байрактар заявив, що пишається тим, що знає президента України особисто

Також Знай писав, мужня захисниця України заявила, що ЗСУ не здадуть Ірпінь та Бучу: "Боронитимемо до останнього". Захисники України закликали не вірити фейкам - не здадуть ні на крок, ні на сантиметр своєї землі