Відомий футболіст, нападник Фуенлабарди Роман Зозуля також допомагає українцям.

Відомий футболіст зібрав гуманітарну допомогу для українців та розповів, що зовсім скоро допомога примчить з Іспанії. Про це Зозуля розповів на своїй сторінці у Facebook.

Спортсмен зазначив, що для відправки допомоги прийшлось подолати бюрократичні труднощі, але дві карети швидкої вже поїхали до України.

"Швидка допомога з Іспанії вже мчить до наших захисників. Ми нарешті подолали всі бюрократичні труднощі та відправили 2 карети з подарунками на Київщину і Харківщину. Працюємо 24/7 над наступними поставками", - зазначив футболіст.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Також Роман зазначив, що дуже пишається всіма своїми земляками. Він, як і мільйони українців по всьому світі слідкує за подіями на Батьківщині.

"Сьогодні розпирає гордість за кожного мого співвітчизника - жінок, які скляними банками збивають ворожі дрони, чоловіків, які голими руками зупиняють танки, і, звісно, Героїв, які щодня ризикують своїм життям в найзапекліших боях", - зазначив Роман.

Футболіст зазначив, що пори те, що серце розривається через зруйновані міста та скалічені долі, загиблих людей - вірить, що Україна переможе, вистоїть, навідміну від "орків".

"Увесь наш біль і сльози повернуться грьобаним оркам в 100 кратному розмірі. Зворотній відлік їхнього кінця почався 11 днів тому. І стрімко наближається до фіналу. Впевнений, що нація зомбованих патологічних боягузів зовсім скоро почне перегризати одне одному горло, а на кордонах про них подбають вже наші воїни", - написав Зозуля.

Нагадаємо, раніше зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна впевнена у швидкій перемозі ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Київському центрі крові призупиняють прийом донорів: біоматеріалу вистачає.

Також "Знай.ua" писав, що поліція РФ побила кийками і затоптала в сніг учасників мітингу проти війни в Україні.