Весь світ об'єднався проти спільного ворога-більше того, всі українці зараз настільки близькі один до одного, чого не було навіть за часів Революції Гідності.

Зірки шоу-бізнесу продовжують нагадувати світові про важливість закриття неба над Україною, а ще те, які страждання переживають жителі тих регіонів, де зараз відбуваються найбільш запеклі бої. Наприклад, Христина Гірник (дружина Володимира Остапчука) заявила, що дуже хоче повернутися в свій будинок.

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Instagram

"Взяти гарний келих, налити води з лимоном, одягнути гарне плаття і побігти у справах... Розумію... Але вірю, що так буде зовсім скоро! Моя сторінка була завжди наповнена позитивом, але зараз енергія мене чомусь покинула, аж самій страшно від цього. На 11-й день війни я все більше розумію, що це не сон, що на нас просто напав агресор/ворог, який все життя називав себе "братнім народом"! Він забрав життя тисячі людей, а іншим покалічив і змінив!", - заявила Христина.

Після цього вона зазначила, що в подібних ситуаціях і виробляти енергію, і посміхатися - неймовірно складно. Тим не менш, це потрібно робити. За наші життя зараз воїни ЗСУ борються в усіх напрямках. Нам ніяк не можна впасти і підвести захисників.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Нагадаємо, представники РФ не з'явилися до суду ООН: проігнорували позов України про геноцид народу

Як повідомляв "Знай.ua", Дзідзьо з Олею Поляковою та Юлією Саніною з The Hardkiss згадав потужні вірші про Україну: "Моя рідна, моя золота"

Знай.ua писав, Андрій Данилко ткнув росіян обличчям у главу Роскосмосу Рогозіна під нацистським прапором: "Денацифікація, говорите?"