Відомий український футболіст Андрій Шевченко розплакався, коли розповідав в ефірі італійського телеканалу про війну в Україні. Детально описав всі підлі вчинки Російської Федерації.

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко не зміг стримати сліз в ефірі, так як був вкрай шокований тим, що сталося на його батьківщині.

В італійській новинній програмі він відповів на питання про повномасштабне вторгнення російських військ на територію України.

"Мої родичі розповідають мені про те, що відбувається. Це жах, від якого я хочу прокинутися. Міста бомблять, вбивають дітей і старих людей, які не можуть виїхати. Це здається страшним сном, здається, що завтра я прокинуся і повернуся до нормального життя але я розумію, що цього не станеться... Це реальність " - йдеться в повідомленні Андрія Шевченка.

Андрій Шевченко. Фото: Instgaram

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Далі футболіст зазначив, що Україна хоче стати частиною Європи, і це було рішення її жителів. Також, Володимир Зеленський великий президент, який веде громадян до свободи і незалежності.

Коли Андрій Шевченко про все це говорив, у нього почали текти сльози.

Варто відзначити, що раніше чоловік звернувся до італійців перед матчем Кубка Італії "Мілан" - "Інтер", де попросив усіх допомогти зупинити війну.

Андрій Шевченко, фото: Instagram

Багато світових зірок виступили проти російської агресії, і закликали Кремль зупинити цю безглузду війну. Також, проти держави було введено величезну кількість санкцій, що зробило її за два тижні країною з найбільшою їх кількістю.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко відкрив очі світу-вторгнення Росії в Україну стосується всіх

Раніше повідомлялося, що Олександр Зінченко не стримує сліз, розповідаючи про війну в Україні

Також, Андрій Шевченко звернувся до італійців з трибуни стадіону, так не може більше тривати