В Україні 13 день йде війна, російські війська підло напали на нашу країну, бомблять і вбивають мирних жителів. В цей час в Росії дають концерти, де підтримують війну.

В телеграм-каналі "Культурна пральня" показали, які зірки РФ виступили на підтримку війни в нашій країні.

"Запам'ятайте імена російських ж*полизів, які відкрито підтримали війну в Україні. І не просто підтримали, а виступили вчора на концерті в Москві на підтримку російських вбивць під гаслами "Vерим и ждем" та "МыZaМир", - сказано в публікації.

Також було опубліковано, хто саме виступив на концерті. Це відомі і раніше улюблені в Україні гурти та виконавці. Такі як" Фабрика"," Блестящие", Анна Семенович, Володимир Пресняков, Олег Газманов, Григорій Лепс, Олександр Маршал, Вікторія Дайнеко," земляни", Алексанр Іванов,"Непара".

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Раніше свою підтримку також виявляв Тіматі, Микола Басков і Тіна Канделакі. Ці артисти відверто агресивно виступали проти України, а також підбурювали своїх співвітчизників за війну в нашій країні.

На відміну від російських артистів, іноземці підтримують Україну, жертвують гроші на армію та усіма силами закликають світ зупинити терориста Путіна.

Нагадаємо, раніше на каналі Соловйова дізналися, що Росія вже програла війну з Україною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіянам заплатять млн доларів за кожен викрадений літак - громадянство України на додачу.

Також "Знай.ua" писав, що Наталія Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з 8 березня.