Відомий український репер Потап, чоловік співачки Анастасії Каменських, опублікував звернення до світу дітей, які є учасниками вокального фестивалю «Чорноморські ігри».

Відео він розмістив у своєму новому пості в соцмережі Instagram, де за його життям і творчістю стежать майже два мільйони людей.

«Діти, учасники Чорноморськіх Ігор, записали гімн, для всіх Нас! Надобраніч, Україно! Люблю тебе всім серцем!!!",- підписав він Відеоролик.

Він додав, що учасники фестивалю "Чорноморські Ігри" - найталановитіші діти Вільної, демократичної та незалежної країни.

"Вони - наше світле і фантастичне майбутнє. Сьогодні вони співають гімн України і просять лише про мирне небо над головами. Тому що, як і всі діти нашої країни, вони знаходяться в небезпеці. Закрийте небо над Україною. Це врятує життя наших дітей. А фестиваль "Чорноморські Ігри" обов'язково відбудеться у вільній і незалежній Україні", - упевнений Потап.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"Мурашки по шкірі. Будемо жити. Треба обійтися малою кров'ю і зберегти життя людей», - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Потап показав, що залишили від "непереможної" армії окупантів воїни ЗСУ: "Добрий день, ми з України!". Репер Потап похвалився міццю ЗСУ, від окупантів самі залишки
Раніше Знай писав, "Доктор Хаус" відмовився від улюбленої справи через війну Росії з Україною:"ось і все". Х'ю Лорі підтримав українців у боротьбі з російськими окупантами
Також Знай повідомляв, Оля Полякова разом з колегами звернулася до Володимира Путіна: "досить вбивати".