Український синоптик Наталка Діденко опублікувала святковий пост, у якому розмірковує про те, яким би був Тарас Шевченко, якби був нашим сучасником.

«Хотілося щось написати чи записати з Тараса Григоровича сьогодні, до війни так би і зробила. А тоді подумала - та він ще тоді вже все сказав про них. А, головне, про нас.

Чого хтось пророк? Бо все знав, і знає, і знатиме. Генії, пророки, хоч і грішні, як всі люди, тілом, діяннями, а ось духом світлі, мудрі й незнищенні - можуть тримати разом у вірі й силі мільйони людей», - вважає Діденко.

Вона додала, що Тарас Григорович імпонує їй «рідкісним поєднанням української сільської красивої ментальності, яку зараз рідко зустрінеш, вродженого аристократизму, співчуття, чутливості, абсолютно сучасної поваги і розуміння жінок, ну, про талант я вже не кажу, і одночасно космічної сили й впевненості у своєму народові».

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

«Як він все це поєднував, як він все знав, бачив і й досі бачить і далі буде? Бо - наш пророк. Я б з ним точно була б знайома тут, у Києві, чи десь би перетнулися в якійсь тусовці. Мені він рідний. Я йому завжди вірила, вірю і віритиму», - впевнена синоптикиня.

Тарас Шевченко, фото: вільне джерело

Вона також супроводила свій допис уривком з вірша Кобзаря, привітавши його із Днем народження.

Нагадаємо, що, Тарас Шевченко попереджав про це - Анжеліка Рудницька нагадала пророчі слова Кобзаря: "Смійся, лютий враже! Та не дуже".

Крім того, "Варвари. Вбивці. Окупанти": Анжеліка Рудницька показала наслідки бомбардування Росією. Анжеліка Рудницька показала жахливу трагедію українського народу.

Також "Знай.ua" писав, що російські війська зухвало перетнули кордон України - в "ДНР" "здали" їхні позиції. Російські війська вже розташувалися на території "ДНР". Росія може розмістити на території окупованих областей військові бази, втім, робити це поки нібито не планують.