Популярний український артист Андрій Данилко більш відомий, як Вєрка Сердючка, опублікував відео, яке викриває брехню президента Росії Володимира Путіна.

Цим відеороликом Андрій Данилко поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у середу, 9 березня.

Володимир Путін оголосив війну Україні через те, що нібито "неонацисти" знищують російськомовне населення. При цьому президент РФ називає війну "звільненням" України. Однак, це абсолютна брехня, адже ніхто і ніколи в Україні не притисняв російськомовне населення.

Скріншот допису Андрія Данилка

Для цього Андрій Данилко показав прості факти. Так, на останніх виборах президента України кандидат від націоналістів набрів всього 1.6% голосів. До того ж на виборах у Верховну Раду націоналісти набрали 2.15% голосів.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Чинний президент України Володимир Зеленський - російськомовний етнічний єврей. В Україні близько половини населення використовують російську мову. 27% українців говорять тільки російською.

Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube

Тому виходить, що Володимир Путін брехун та воєнний злочинець. Саме Путін розпочав війну на Донбасі. Він поставляв для них зброю, а ватажками так званих "ЛДНР" поставив громадян РФ. А зараз здійснив повномаштабне вторгнення на територію України.

Нагадаємо, Євген Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні: "Щоб Пу захворів і всрався". Педіатр відповів на заяви РФ

Раніше Знай писав, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин згадав слова Скрябіна про війну: "Найбільш ідіотський". Артист згадав слова легендарного музиканта про війну.

Також Знай повідомляв, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" покаялася через недовіру українській армії у минулому: "Гордість вселенського масштабу"