Відомий український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма згадав кілька ємних висловлювань відомих людей про Росію і росіян.

Ці цитати Влад Яма опублікував на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories.

Влад Яма, фото Знай.uа

Так, український хореограф вирішив процитувати президента Франції Шарля де Голля. Він сказав: "Російські люди ніколи не будуть щасливі, знаючи що хтось живе краще за них. А так як до прогресу вони не здатні - злість і фрустрація є постійним душевним станом росіян".

Скріншот stories Влада Ями

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також Влад Яма згадав і висловлювання російського письменника Максима Горького про своїх співвітчизників. Він вважав, що головна їхня риса - жорстокість.

"Головною рисою російського національного характеру є жорстокість, і то жорстокість садистична. Кажу не про окремі вибухи жорстокості, а про психіку, про душу народну", — заявляв Максим Горький.

Скріншот stories Влада Ями

Також про росіян висловлювався президент Чеченської Республіки Ічкерея Джохар Дудаєв. Він зазначав, що русизм це особлива форма людиноненависної ідеології, яка заснована на шовінізмі і аморальності.

"Відрізняється від відомих форм фашизму, расизму, націоналізму, особливою жорстокістю, як до людини, так і до природи... Принцип дії - знищення всього і вся, тактика випаленої землі. Відрізняється шизофренічною формою манії світового панування. Володіючи рабською психологією, паразитує на помилковій історії на окупованих територіях і гнобленні народів. Русизму характерний постійний політичний юридико-правовий та ідеологічний тероризм, - говорив Ічкерея Джохар Дудаєв.

Скріншот stories Влада Ями

Нагадавши, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво підтримав українців віршем Тараса Шевченка: "Ви робите історію"

Раніше Знай повідомляв, Kalush показав новий Алфавіт для російських школярів: "Za дітей, які народяться за залізною завісою"

Також Знай писав, соліст Rammstein Тілль Ліндеманн затесався серед волонтерів і допомагає українським біженцям