Успішна українська актриса, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила несамовиту промову в соцмережі, в якій звернулася до росіян.

Відповідний пост Ксенія Мішина продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

«Ми ніколи вам не пробачимо, що ви зробили з нашою країною ! Ми ніколи вам не пробачимо українських людей, яких ви вбили ! Ми ніколи вам не пробачимо тупості, боягузтва і гнилих мізків ! Ми ніколи не пробачимо тебе, Раша ! І ніколи не будемо братніми народами ! Ми щодня втрачаємо дітей , літніх людей , молодих пацанів і чоловіків, які доблесно захищають нашу країну від ваших безсовісних виродків ! Слава Україні ! Героям Слава ! @pashaleeofficial, ти наш герой, якого ми ніколи не забудемо! Світла на героїчна пам'ять тобі !", - написала українська зірка.

Такий пост не міг залишитися без уваги, фанати української актриси не пройшли повз і вирушили писати свої відгуки під даним постом.

Ксенія Мішина. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Показати ще

"Сьогодні Прощена неділя, а у вас стільки злоби всередині..", "Росія більше ніколи не буде держава.Поки ви критикує Україну Путін вбиває дітей, людей похилого віку і мирних жителів.Це Росія напала на Україну а не навпаки.Слава героям України", "Слава Україні", "Ми виженемо цю нечисту силу з нашої землі ! Слава Україні ! Смерть путіністам", "Рятувальники хренові російські ,,,приїжайте в Україну ,,, подивитеся що і як!!! Ті що пишуть правильно Путін робить і так далі ,,,то я вам бажаю щоб ви всі відчули на собі!!!", - пишуть відгуки фоловери української артистки.

Коментарі на пост Ксенії Мішиної в Instagram

Коментарі на пост Микити Добриніна в Instagram

Нагадаємо, що Ксенія Мішина закликала російських жінок рятувати своїх дітей і чоловіків.