Українська співачка, автор-виконавець і продюсер, переможниця конкурсу пісні "Євробачення" в 2004 році Руслана Лижичко розмістила публікацію в соціальній мережі, в якій звернулася до іноземців.

Відповідну публікацію Руслана оприлюднила в свеом акаунті в Instagram.

"Support the initiative #MusicForUkraine, aimed at raising money to support and rebuild Ukraine's cultural infrastructure, focusing on music for Ukraine's children and youth. To read more and donate follow the link in stories.
THANK YOU! Thank you for the initiate @sietsebakker #Ukraine #Україна #RussiaInvadedUkraine #StopWar #SaveUkraine", - підписала публікацію українська виконавиця.

(Підтримайте ініціативу #MusicForUkraine, спрямовану на збір коштів для підтримки та відновлення культурної інфраструктури України, приділяючи особливу увагу музиці для дітей та молоді України. Щоб дізнатися більше і зробити пожертвування, перейдіть за посиланням в сторіс. Спасибі! Дякую за ініціацію)

Руслана Лижичко, фото: Instagram

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Публіка, підписана на сторінку Руслани, не обділила увагою свою улюбленицю і вирушила в розділ з коментарями.

"Ми, греки, поруч з тобою !!!God save the Ucraine !!!", "хочу залишити комент під Руслани постом і сказати пам'ять пам'ятаю час коли мені було 6-7 років і я просто надихалась її амазонською музикою а зараз я зрозуміла що у мене є амазонські і вікінгські корні Дякую тобі що надихнула мене і я думаю я така не одна", - написали юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Руслани в Instagram

Коментарі на пост Руслани в Instagram

Нагадаємо, що Віталій Кім настійно рекомендує окупантом скласти зброю.