Відома українська телеведуча Алла Мазур розкрила мерзенну брехню міністра закордонних справ росії Сергія Лаврова. Він заявив, що пологовий будинок, який армія росії розбомбила в Маріуполі вже давно був не робочим.

Відео зі зверненням Лаврова Алла Мазур поділилася на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

9 березня російська армія обстріляла в Маріуполі пологовий будинок. В результаті ворожого бомбардування загинуло три людини, серед них маленька дівчинка. Однак, в росії заявили ж, що все це постановка і пологовий будинок давно не працює.

Алла Мазур, фото з instagram

Алла Мазур зазначила, що на відеозверненні Сергія Лаврова відразу видно, що він бреше. На кадрах видно, що глава МЗС росії помітно нервує.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Скріншот допису Алли Мазур

"Пам'ятаєте вчорашні фото з Маріуполя? Де російський льотчик прицільно розбомбив діючий пологовий будинок? Три людини загинули, серед них - маленька дівчинка! А тепер слухайте, як ці вбивці брешуть всьому світу! І знаєт Лавров, що бреше. Подивіться, як нервово якийсь шнурок смикає. Нікуди від Гааги вони не подінуться. Правду в сучасному світі не заховати", - зазначила Алла Мазур.

Нагадавши, "хай судять люди": Соломія Вітвіцька переосмислила Легендарні слова Тараса Шевченка. Українська телеведуча присвятила публікацію в соцмережах Тарасу Шевченку

Раніше Знай писав, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі

Також Знай повідомляв, Андрій Данилко пояснив значення маркування на російській техніці-окупантам дорога одна: "Z" - це Дупа"