Російська армія кидає все більше сил на оточення міста, але це не дає бажаних результатів, а втрати окупантів – незрівнянні. В СБУ повідомили про перехоплення розмови окупантів.

Так, з 2 тис. бойовиків так званої "ЛНР", які захотіли штурмувати Харків, зараз в живих залишилися лише 20-25 осіб.

Це змушує окупантів скаженіти, і так відкривається справжнє обличчя "миротворців".

Російська військова техніка

"Нас тут мало, нас оточили. Тепер нам дали команду всіх ху*рити, всіх підряд: цивільні, діти не діти... всіх ху*рити, всіх . Ось тільки снайпер, який на вишці сидів, трьох за парканом вбив, які просто ліхтариком в нашу сторону світили",- каже на перехопленій СБУ розмові один з окупантів.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

СБУ продовжує збирати факти військових злочинів РФ.

Загарбники обов'язково будуть відповідати за кожен постріл, за кожен зруйнований будинок і кожне життя.

Російським окупантам ніколи не вдасться завоювати Україну, про це розповів і Володимир Зеленський в ході свого спілкування з іноземними ЗМІ.

"Ми не здатні щодня вставати, піднімати російський прапор, співати гімн "держави". Ми себе з'їмо зсередини. Розумієте? Так не можна жити. Це вже не життя, це муки. Тому ми відстоюємо свої права, свою свободу, інакше це буде велика в'язниця",- пояснив Зеленський, відповідаючи на запитання німецького журналіста.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про плани Путіна взяти Київ і вперше назвав число загиблих українських військових.

Раніше ми повідомляли, що депутат Сергій Хлань попередив Херсон про провокацію орків рф, які хочуть влаштувати "референдум": "Увійдіть в історію не зрадниками".