Відома українська співачка Джамала відвідала Вільнюс, де заспівала гімн України на головному вокальному шоу "The Voice". За останні кілька тижнів артистка стала музичним послом України в Європі, і збирає гроші для бійців.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Зараз регулярно там з'являються кадри з її виступів по Європі, а також вся правда про нікчемне вторгнення Росії в Україну.

Цього разу артистка виступила на фіналі шоу "The Voice" в Литві, де виконала гімн України, і розповіла всю правду про те, як Росія напала на Україну.

"Графіті, постери по місту, люди з прапорами і значками. З такою підтримкою ти розумієш, що ти не один. Не втомлюся повторювати: те, як ви боролися за свою мову, свою культуру — сьогодні надихає і надає нам сили для перемоги. Те, як ви зібралися вчора і допомогли збору коштів для української армії, розриває серце від подяки" - йдеться в повідомленні під постом.

Всі зібрані від голосування кошти були передані Україні. Це вже не перший подібний концерт артистки, на якому вона збирає кошти української армії. У Німеччині, наприклад, вдалося зібрати понад 67 мільйонів євро.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Також, в суботу, 12 березня вона виступила в Бухаресті на музичному фестивалі, який організували спеціально на підтримку України. Там виступили світові знаменитості.

Того ж дня у Швеції пройшов фінал Melodifestivalen, який за сумісництвом є відбором на Євробачення. Там також всі зібрані кошти передали Україні, а це понад 550 тисяч євро.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина показала, як до неї "пристав" друг Путіна Олександр Лукашенко

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова показала сміливих і зворушливих українських захисників

Також, в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка допомагає українцям у пошуках зниклих безвісти, з'явилося нове повідомлення.