KALUSH Orchestra зможе взяти участь у конкурсі Євробачення

На офіційній сторінці Eurovision Ukraine - Євробачення Україна у Facebook з'явилися новини про те, чи зможе гурт KALUSH Orchestra виступити на конкурсі в Італії.

"Наша сильна і неймовірна держава таки візьме участь на Євробаченні 2022! Не зважаючи на бойові дії, гурт KALUSH Orchestra запише свій виступ у безпечному місці, який буде відправлено організаторам пісенного конкурсу, а у разі нашої перемоги над окупантами до травня, то наша делегація відправиться до Італії і заспіває наживо на всю Європу!", - йдеться у повідомленні.

Цього року "Євробачення" відбудеться в італійському Турині. Дата проведення фіналу пісенного конкурсу – 14 травня. До участі у "Євробаченні-2022" не допустять росію. Таке рішення було ухвалено оргкомітетом після нападу росії на Україну.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Прогнози букмекерів на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2022 оновилися. Український гурт Kalush Orchestra зміцнив позиції на першому місці, склавши розрив із другим місцем у 15%.

За словами українського гурту, зараз пріоритети змістилися. Насамперед важливо зараз, щоб усі були здорові та вижили у цій війні, а також – перемогти ворога.

"Крім того, гадаю, що у пісенному конкурсі "Євробачення-2022" ми маємо зайняти перше місце та показати ще раз усьому світові, що українці не лише сильна, а й талановита нація", - прокоментував виступ на Євробаченні 2022 лідер Kalush.

Нагадаємо, раніше Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслана підняла жовто-синій прапор і закликала світ підтримати українців.

Також "Знай.ua" писав, що Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ