У соціальній мережі оприлюднили дуже цікаву та несподівану інформацію про популярного та професійного спортсмена, гравця соборної України з футболу Андріє Ярмоленко. Стало відомо, що він допоміг українській розвідці.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі «Головне управління розвідки МО України»

Є відомості про те, що всі українські спорстмени, і не тільки, допомагають ЗСУ, як тільки можуть.

Вони не тільки поширюють правду всьому світу про тероризм путіна, але і збирають великі гроші, щоб виділити Україні на всіляке забезпечення.

"Андрій Ярмоленко допоміг розвідникам Чернігова Гравець клубу “Вест Гем” та збірної України Андрій Ярмоленко передав потрібні речі українським воїнам у Чернігів. “Я дуже дякую Андрію Ярмоленку за ту допомогу, яку він передає сьогодні своєму місту. Ці “ніштяки”, які у мене в руках, вони підуть нашим розвідникам. Це те, що їм зараз треба. Андрію, дякую!”, – повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Важливо відзначити, що Андрій Ярмоленко показує себе, як справжній патріот. Він неодноразово звертався до російських "колег" з футболу, однак, на превеликий жаль, вони боятися говорити про правду.

Нагадаємо, що сенат США визнав путіна військовим злочинцем.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Олексій Арестович повідомив, то армія рф не має ніякого успіху на території України.