Відомий український телеведучий Володимир Остапчук кумедно потролив Рамзана Кадирова, який напередодні заявив, що його "бійці" мають намір ліквідувати головну загрозу для Росії - Степана Бандеру. Артист посміявся з нього на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Днями Рамзан Кадиров в соцмережі цілком серйозно заявив, що він і його бійці мають намір відшукати Степана Бандеру в Україні і ліквідувати його. За його словами він - головна небезпека для всього російського народу. Одне "великий полководець" не врахував - Степан Бандера загинув ще в 1959 році.

Вова Остапчук, фото з Instagram

Володимир Остапчук вирішив оригінально потролити Кадирова, який не спромігся перед такою заявою хоча б мінімально ознайомиться з історією.
"Друзі! Прохання не поширювати інформацію про місцезнаходження Степана Андрійовича Бандери", - написав телеведучий.
Раніше Знай писав, "готовий побити однією лівою": Ілон Маск "обробив" Кадирова, який заступився за путіна. Ілон Маск красиво "принизив" путіна і дав відсіч Кадирову.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.