Відома українська виконавиця Alyona Alyona розповіла, які звички сформувалися в українців за ці тижні війни. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Alyona Alyona зазначила, що в народі вважається, що протягом 21 дня у людини формується звичка. Так, за три тижні війни в Україні у народу сформувалися звички, які об'єднують цілу країну.

alyona alyona. Фото: скріншот youtube

"У народі кажуть-звичка у людини формується за 21 день. За 3 тижні у народу України сформувалися звички, які нас всіх дуже сильно об'єднують!",- написала зірка.

Так, Alyona Alyona заявила, що кожен українець починає день з того, що запитує у рідних як вони. Також багато хто на щоденній основі допомагає ЗСУ і стежать за новинами, проклинаючи Путіна. Крім того, всі мріють про те, що будуть робити після війни і навчилися тікати в укриття за 3 хвилини.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше Знай писав, Потап змусив українців ридати кадрами з госпіталю в Маріуполі, гори тіл і десятки постраждалих: "Боже, це діти!". Потап показав подвиг лікарів з останнього госпіталю в Маріуполі, не всіх вдається врятувати.

Також ми писали, Володимир Остапчук показав Рамзану Кадирову, що з ним буде в Україні: бійці ЗСУ слів на вітер не кидають. Телеведучий показав звернення українських військових до глави Чечні.

Нагадаємо, Оля Полякова показала, що діється з її зіницями поруч з Наталією Могилевською: "Мій шепелявий узбек". Оля Полякова показала, що з нею відбувається поруч з Наташею Могилевською. Не може тримати себе в руках.