Стало відомо про те, що відомий італійський рок-гурт, яка стала феноменом 2021 року після перемоги на Євробаченні, Maneskin не приїдуть до Росії з концертом.

Справа в тому, що через пандемію колективу довелося перенести свій тур на невизначену дату. Концерти в Києві, Москві, а також Санкт-Петербурзі повинні були відбутися на початку березня цього року.

У новому анонсі туру прибрали Київ, зі зрозумілих причин, адже невідомо коли закінчиться війна в країні, а також два концерти в Російській Федерації.

Причина цього досить проста - Росія країна-агресор, яка напала на чужу державу, і намагається там встановити свій порядок.

У заяві колективу в соціальних мережах йдеться про те, що музиканти не виступатимуть в РФ через рішення, прийняті можновладцями, рішень, від яких страждають ні в чому не винні мирні жителі.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Вони висловили свою підтримку українському народу, який зіткнувся з війною.

Найімовірніше вони все ж приїдуть в Україну з концертом, але лише коли закінчиться війна. У вересні 2021 року, коли відкрили продаж квитків на концерт у Києві, їх розкупили всього за кілька годин.

Нагадаємо, що широку популярність Maneskin отримали після перемоги на пісенному конкурсі Євробачення. Їх пісні донині займають топові місця в чартах, і вони вже подружилися з величезною кількістю світових зірок.

Саме завдяки гурту Євробачення повернулося до Італії через 30 років. До слова, композиція українського колективу Go_A для конкурсу їм вкрай сподобалася, і саме їй бажали вони перемоги в той рік.

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво показав героїчний вчинок українських дітей у Туреччині

Раніше повідомлялося, що Наталія Могилевська нагадала білорусам, що їх чекає від воїнів ЗСУ, якщо вони сунуться в Україну

Також, дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва "втекла" з Росії до Польщі заради українців