Відомий бізнесмен та головний герой 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Михайло Заливако поділився цікавим відео, яке стосується війни росії проти України.

Михайло Заливако, фото: Instagram

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Заливако опублікував уявне листування високопосталених чиновників росії про ситуацію в Україні.

На початку відео можна побачити, що нібито путін у Телеграм створив чат, який спочатку назвав "СРСР 2.0" та додав туди Шойгу, Лаврова, Лукашенка та Мєдвєдєва. До цього уявного чату також додалися Басков та Канделакі. Незабаром путін перейменував чат та назвав його "Спецоперація Z", після чого "здоровий глузд" покинув чат. Згодом до чату додався Кім Чен Ін.

Скрін

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

У чаті також путін поцікавився, чому українці зазначають, що російських солдатів загинуло вже понад 13 тисяч, а йому доповідають, що тільки 500. На що Шойгу заявив, що у росії та України година різниці. Також в секретному чаті згадали знамените слово "паляниця" завдяки якому українці одразу можуть знайти диверсантів. Окрім цього згадали й про ромів, які у російської армії вкрали танк.

Путін у чаті згодом неочікувано для всіх написав "Слава Україні", але все ж заявив, що його зламали. В чат добавилися Анонімус, заявивши що це їх рук справа.

"Інфа сотка😂", - так Михайло Заливако підписав опублікований секретний чат.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" показала, хто може закрити небо над Україною, якщо не НАТО: "Захист працює"

Раніше Знай писав, Наталка Денисенко в Карпатській глибинці показала, в чому черпає силу: "Сильною, як ЗСУ і Маріупольці"

Також Знай повідомляв, український дизайнер Андре Тан розповів, як не зламати психіку під час війни: "Плакати - це нормально"