Відомий український телеведучий і ресторатор Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, став на захист України. Саме тому він записався в місцеву тероборону.

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він зазначив, що у нього немає ні найменшого сумніву в тому, що Україна переможе.

Даніель Салем зізнався, що бойовий дух йому сильно піднімає те, що всі близькі і друзі пообіцяли обов'язково зустрітися після перемоги.

Скріншот поста Даніеля Салема

"Коли переступаєш межу, рубіж, треба чітко розуміти що дороги назад немає. Коли мене запитують, чи страшно на передовій, Я кажу правду: Страшно. Страшно. Страшно ! Страшно ! Але ми всі давали обіцянку, що ми обов'язково зустрінемося, обіймемося, візьмемося за руки, поцілуємося зі своїми близькими на своїй землі. Ця обіцянка дає величезну впевненість у собі і в тих з ким ти стоїш на передовій", — зазначив він.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Даніель Салем також зазначив, що кого б він не зустрічав, в очах чітко можна побачити віру в перемогу українського народу над російськими окупантами.

"Шкода що я не можу розповісти більше... але перебуваючи там, я зустрів одесита, музиканта, художника, фермера, і у всіх був один погляд - погляд впевненості, погляд гордості і чітке бачення нашої з вами перемоги !! Люблю тебе моя Україна !💙 💛 ",- підсумував він.

Нагадавши, Даніель Салем приготувався захищати Україну пліч-о-пліч з Віталієм Кімом: страшний сон російських окупантів

Раніше Знай писав, Даніель Салем показав, як і з ким готується обороняти Одесу від російських окупантів: "частина будь-якого захисту".

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля.