Минуло вже близько 10 днів з того моменту, як Надя Дорофєєва і Володимир Дантес написали спільний пост з інформацією про те, що вони більше не разом.

Тоді виконавиця заявила, що їх історія почалася ще в 2011 році, 5 серпня, в поїзді. Зараз їхні шляхи розійшлися, тому з часом вони можуть знайти собі іншу кохану людину або ж ні. Проте, нещодавно один з фанатів Дорофєєвої опублікував знімок у себе в профілі, на якому вона постала разом з Мішель Андраде.

Дорофєєва. Фото: instagram

І все б на цьому закінчилося, але Надя, поставши в літній сукні, виявилася попереду, поки ззаду красуються Олексій Потапенко, Олексій Завгородній і Вадим Федоров. Це архівне фото, довоєнне. Бо на обличчях посмішки, а в їх компанії панує щастя. Мішель Андраде навіть зважилася показати мову, але незрозуміло Вадиму або Потапу.

Зараз залишається тільки здогадуватися, чи належить серце Дорофєєвої якомусь чоловікові або ж вона вирішила зробити перерву у відносинах, щоб насолодитися життям поодинці.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

В цей же час Володимир Дантес записує пісні під гітару про війну в Україні.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала останнє фото перед війною-поруч найближча людина: "Так в грудях защемило"

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Кім нагадав про важливу дату для Миколаєва, все повторюється: "Ось такий поворот подій"

Знай.ua писав, Катерина Репяхова показала, як за пару днів подолала більше тисячі кілометрів з дитиною: "І це ще не кінець"