Відома виконавиця Alyona Alyona наочно показала в чому різниця між українськими та російськими блогерами. Вона зазначила, що відмінностей не перерахувати на пальцях, їх мільйони. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Alyona Alyona вирішила наочно продемонструвати, чому українці і росіяни різні народи і скільки між нами відмінностей. Так, співачка вирішила зробити це на прикладі блогерів.

alyona alyona. Фото: скрін youtube

Зірка зазначила, що в той час, як українські блогери діляться лайфхаками для волонтерства, Російські публікують лайфхаки "чим замінити папір". Поки українці публікують пости зі зборами на гуманітарну допомогу, росіяни плачуть в Мережі, як їм погано живеться. Українські блогери у вільний час допомагають людям, у рф борються з бойовими качками і чайками.

"Таких відмінностей у нас мільйон. І вони на різних рівнях нашого життя", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше Знай писав, слів не підібрати: Марія Яремчук показала реакцію "не нацистських" росіян на бомбардування у Львові. Дочка Назара Яремчука показала, як росіяни ставляться до українців і як вони підтримують тероризм Путіна.

Також ми писали, дружина Володимира Остапчука схопилася за ногу злодія, який тікає з вкраденим: "смілива така". Христина Гірник згадала для українців історію, як вона знерухомила злочинця.

Нагадаємо, тріснув топік прямо там: у Емілі Ратаковскі "випала" легендарна груди на афтепаті. Емілі Ратаковскі показала себе у всій красі.