У соціальній мережі з'явилася чергова затія від державної думи російської федерації. Почали ходити чутки про те, що вони нібито прийняли закон про те, що люди, які говорять російською мовою, є співвітчизниками росії.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Важливо повідомити, що влада росії завжди займалися брудними і підлими справами. Мало того, що вона не може впоратися зі своїми проблемами, так вона влаштовують їх і іншим.

Після того, як влада рф повністю зазомбували свій народ, змусивши людей вірити в їх неймовірну маячню, вони вирішили захопити Україну, розповідаючи про українців, м'яко кажучи, гидоти.

"Українська тенісистка Марта Костюк відреагувала на абсурд Держдуми РФ, де пропонують називати "своїми співвітчизниками" всіх людей, які говорять російською мовою. 19-річна киянка Костюк на своїй сторінці в Instagram закликала всіх переходити на рідну українську. "Вчимо і переходимо на рідну українську, щоб раптово не стати соотєчєствєнніком», - написала Костюк", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Показати ще

Нагадаємо про те, що путінські окупанти і він в тому числі, зазнали справжнього фіаско, коли зв'язалися з Україною. Тепер же влада рф всіляко намагається вилізти з того бруду, в якому опинилася, проте вона звідти вже ніколи не вибереться і потоне з кінцями.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про головні події України за останню ніч.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у Туреччині вирішили питання щодо Криму і Донбасу.