Відомий українськи артист Іван Дорн вирішив знову висловитися про війну в Україні, а також почав підтримку музичної культури в країні.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. З першого дня повномасштабної війни він висвітлює всю правду про російське вторгнення, і допомагає простим українцям гуманітарною допомогою.

"Місяць тому моя країна прокинулася від вибухів, і диких слів "Прокидайся, почалася війна". Це неможливо було уявити навіть у страшному сні, І ось уже цілий місяць ми прокидаємося і кожен день робимо що можемо для перемоги" - почав Іван Дорн.

Він зазначив, що дух українського народу завжди в собі ніс жагу до свободи і суверенності, і все це є в нашій історії і ДНК, що передається і покоління в покоління.

"Моя команда прийняла рішення, що крім гуманітарної допомоги людям, яку ми здійснюємо вже місяць своїми силами, ми починаємо роботу для підтримки української музичної культури, яка зараз вимагає підтримки, як і всі ми" - продовжив український артист.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Іван Дорн, фото: Instagram

Вже 5 травня в Талліні відбудеться безкоштовний концерт на підтримку українців. Все в рамках фестивалю Tallin Music Week, який надав можливість музикантам запросити резиденство на два місяці. У них з'явиться можливість використовувати студії, а також все обладнання, щоб записувати нову музику.

Нагадаємо, що Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями та росіянами

Раніше повідомлялося, що побудували ще в 1887 році: у Харкові російські окупанти зруйнували архітектурну пам'ятку

Також, россійські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві