Всім добре відома російська співачка Лоліта вирішила звернутися до російської влади і звичайним громадянам рф. Вона також відчула на собі зростання цін на продукти в росії і заявила «що так не можна».

Відповідний відеоролик можна побачити в акаунті "Skandal_ru" в Instagram.

Російська співачка вже не змогла промовчати і вирішила поскаржитися на зростання цін в росії і санкції.

""Не можна ж обдирати людей до останнього": Лоліту розлютило зростання цін на продукти Лоліта прокоментувала зростання цін на продукти. Співачка зізналася, що шокована тим, як збільшилася вартість деяких товарів", - підписано відеозвернення російської артистки.

Аудиторія, яка побачила дане звернення, судячи з усього, – жителі росії. Вони не промовчали і почали писати відгуки з обуреннями під публікацією артистки.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"От Не вам про це говорити! Що у вас немає грошей? Зараз зовсім про інше думати треба. В Європі, ціни теж вище, і продуктів немає", "а спасибі Вам, що хоч ви не засуджуєте тих бабусь, яких хто тільки не викладав у себе на сторінках із засудженням, що скуповують. Тому що вони навчені втратою накопичень, підвищенням цін. Потім вони ж попруться до них за варенням і пиріжками", "це скрізь і в Європі теж ціни скажені. Олія соняшникова літр 200 руб. А бензин 200руб", "А закуповувати потім товар на що. На патріотизм!?", - пишуть обурені користувачі соцмережі.

Коментарі Instagram

Коментарі Instagram

Нагадаємо, що акушер прикрив своїм тілом дітей від осколків.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що СБУ перехопило розмову російського полковника.