Олексій Дурнєв який почав розмовляти українською мовою, розказав, що після війни особисто поїде відбудовувати свій рідний Маріуполь.

Олексій Дурнєв дав інтерв'ю для програми "ЖВЛ", та розповів про плани після війни, а також про те, як боляче дивитися на знищений окупантами Маріуполь.

"Звісно, що дуже боляче це все бачити, але я тішуся від думки, що після перемоги ми поїдемо всі разом в Маріуполь і будемо робити все для того, щоб як найшвидше відновити це прекрасне місто. Я хочу створити фонд. Ми щось вигадаємо. Воно спрацює. Будемо привертати увагу в Європі".

В ексклюзивній розмові з журналісткою "ЖВЛ" телеведучий прокоментував розлучення своїх близьких друзів Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, яке й для нього самого стало несподіванкою.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Мені Володимир Дантес говорив, що на початку війни Надя дуже сильно плакала. Тому я запитав, як там Надя, як вона почувається. Володимир сказав, що вона не зі мною, тож напевно у неї все добре. Вона не зі мною, бо ми розійшлися".

Олексій заявив, що ця новина його ошелешила, але він не став лізти в особисті справи, і вважає, що якщо нема кохання, то розійтися — це правильне рішення.

Ціле інтерв'ю можна послухати тут:

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич розповів про плани відвідати Київ після війни

Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія "Johnson & Johnson" зупинила поставки засобів особистої гігієни в росію.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва, після розставання з Дантесом, показала порожнечу всередині.