Український ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який залишився у Києві і допомагає Україні. Він розповів у цей непростий час, як кожен може стати корисним для суспільства під час війни.

Дмитро Комаров на своїй сторінці в instagram. зазначив, що в складні часи варто не забувати про допомогу та повагу один до одного. Він також підкреслив, що прагнення перемогти не дає шансів отримати поразку.

"Зараз особливо важлива взаємопідтримка, взаємодопомога, любов і повага один до одного. Всі українці — одна сім'я. Ми не сваримося. Ми разом. У нас одна мета. Бойовий дух. Оптимізм. І головне — внутрішній настрій. Те, що програмує нас на результат. Той, хто впевнений у перемозі, ніколи не програє. Будь-яка дія починається з думок. Алгоритм: думка — дія — результат. Налаштовуємо себе на правильні думки. Налаштовуємося на перемогу", - зазначив телеведучий.

Дмитро Комаров. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше Комаров підказав, де брати українцям наснаги, та як прилаштуватися до війни. За його словами, навіть якщо людина не на передовій, то вона може дуже сильно допомогти Україні і громадянам, яким складно у воєнний час. Телеведучий навів багато прикладів, як кожен українець може внести свою частку користі і може навіть врятувати комусь життя.

Нагадаємо, раніше стало відомо під яким номером на "Євробаченні-22" виступить український гурт Kalush Orchestra.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Жадан змусив українців ридати, прощання із загиблим командиром розбиває серце.

Також "Знай.ua" писав, що кремлівська "консерва" Марина Овсяннікова спалилася у західних ЗМІ.